Suomen Konetalo Oy

Suomen Konetalo Oy on koko Suomen alueella toimiva trukkien ja nostinten maahantuonnin, myynnin ja huollon ammattilainen. Yrityksellämme on yli 20 vuoden kokemus materiaalinkäsittelylaitteiden huollosta, joten pystymme tarjoamaan myymillemme koneille luotettavan jälkimarkkinoinnin läpi koneen elinkaaren. Toimimme Doosan-trukkien virallisena maahantuojana. Doosan Heavy Industries on yksi maailman suurimpia rakennuskonevalmistajia ja se on tunnettu laadukkaista ja kustannustehokkaista tuotteistaan.

Maahantuomme lisäksi CVS-Ferrari konttikurottajia, Battioni Baganin kylkitrukkeja ja nelitietrukkeja sekä Engo jäänhoitokoneita. Kattavasta mallistosta löytyvät diesel-, kaasu- ja sähkökäyttöiset koneet kokoluokassa 2 000-50 000 kg. BP on maailman vanhin kylkitrukkien valmistaja ja toimii edelleen suunnannäyttäjänä omassa luokassaan.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman käytettyjä koneita. Mikäli varastostamme ei löydy juuri tarpeeseesi sopivaa käytettyä konetta, hyvän yhteistyöverkostomme avulla pystymme hankkimaan sellaisen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kauttamme myös kaikki trukkeihin ja nostimiin liittyvät lisävarusteet ja varaosat. Mikäli vanha koneesi tarvitsee esimerkiksi muutoksia hydrauliikkaan tai vaikkapa jälkiasenteisen ohjaamon, Suomen Konetalo auttaa.

Pääyhteistyö­kumppanit: