Trukkihuolto | Trukkien ja nostimien huolto ja varaosat | Suomen Konetalo

Trukkihuolto

Suomen Konetalon trukkihuolto on asiantuntevaa. Huollamme ja korjaamme trukit kaikilta merkeiltä, milloin vain ja missä vain. Käytössämme ovat hyvin varustellut huoltoautot, joten trukin huolto ja korjaukset tapahtuvat vaivattomasti omalla toimipisteelläsi. Meiltä saat myös kaikki trukin varaosat jokaiselle konemerkeille.

Vikakorjaukset pyrimme hoitamaan aina vuorokauden kuluessa. Kauttamme hoituu myös trukin vuosihuolto sekä kaikenkattava ylläpitosopimus koko yrityksen konekalustolle. Ota yhteyttä ja kysy lisää trukkihuollosta!

Suomen konetalon trukkihuolto

TRUKIN HUOLTO ON PITKÄN KÄYTTÖIÄN TAE

Trukin säännöllisellä huollolla pysyt perillä trukin todellisesta kunnosta ja varmistut siitä, että trukki vastaa turvallisuusvaatimuksia. Teemme jokaisen trukkihuollon yhteydessä työturvallisuustarkistuksen ja samalla saat tietoosi mahdolliset korjaustarpeet.

Kaikkiin vuosihuoltopaketteihimme sisältyy matkakulut 10 kilometrin säteellä lähimmästä toimipisteestä. Teemme myös pelkän työturvallisuustarkastuksen, alkaen hintaan 60 € alv 0 % (ei sisällä matkakuluja).

Lisätietoa huolloista

Minkä huollon valitsen?

Vähäiselle ajotuntimäärälle (max. 500 h/v) suosittelemme trukin vuosihuoltoa.

TRUKIN VUOSIHUOLTO

Trukin vuosihuolto on ajotuntimäärään perustuva huolto, joka suoritetaan huolto-ohjelmassa määritellyn ajotuntimäärän mukaan tai suositusajan mukaan. Vuosihuolto sisältää työturvallisuustarkistuksen sekä huolto-ohjelman mukaiset huoltotoimenpiteet. Työturvallisuustarkistus sisältää mm. puomin nostoketjun mittauksen ja kulumisten tarkistuksen.

LAAJA VUOSIHUOLTO

Trukin laaja vuosihuolto on myös ajotuntimäärään perustuva huolto, joka suoritetaan ajotuntimäärän tai ohjeajan mukaan kuten vuosihuoltokin. Vuosihuoltotoimenpiteiden ja työturvallisuustarkistusten lisäksi trukkiin vaihdetaan vaihteisto- ja peräöljyt sekä suodattimet.

LAAJA VUOSIHUOLTO +

Laaja vuosihuolto + suoritetaan myös ajotuntimäärän tai ohjeajan mukaan. Trukin laaja vuosihuolto + sisältää kaikkien öljyjen vaihdon sekä suodattimien vaihdot muiden huoltotoimenpiteiden ja työturvallisuustarkistusten lisäksi.

Trukkihuolto ja varaosapalvelu

Huolto- ja varaosapalvelumme kattaa Doosanin lisäksi mm. seuraavat trukkimerkit: ABT Yellowline, Atlet, Ausa, Battioni Bagani, Baumann, Boss, BT, Caterpillar, Cesab, Clark, Climax, Combilift, Daewoo, Dantruck, Fantuzzi, Hangcha, Hyster, Hyundai, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Lancer, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nichiyu-NYK, Nissan, NYK, Rocla, Sinoboom, SumnerSMV, Steinbock, Svetruck, TCM, Terex, Totallifter, Toyota, Unicarrier, Valmet, Yale.

MUUT PALVELUT

Suomen Konetalo tekee myös henkilönostinten ja trukkien nostokorien käyttöönotto- ja määräaikaistarkastuksia. Teemme myös kuormausnostureiden määräaikaistarkastuksia ja -huoltoja kaikille nosturi- ja vaihtolavamerkeille. Korjaamme ja huollamme myös takalaitanostimet. Käytämme huolloissa vain alkuperäisosia. Suoritamme myös perusteellisen määräaikaistarkastuksen (10-vuotistarkastus) kaikille henkilö- ja kuormausnostimille.

Olemme huoltoedustuskumppani seuraaville merkeille Hiab, Multilift, Moffett, Loglift, Jonsered, Zepro, Focolift. Määräaikaishuoltoja, korjauksia, varusteluja ja määräaikaistarkastuksia tehdään Hämeenlinnan toimipisteellä.

Oulun huoltopiste

Gneissikuja 2, 90620 Oulu
010 205 1848

Kokkolan huoltopiste

Indolantie 32, 67600 Kokkola
010 205 1848

Tampereen huoltopiste

Osinkotie 8, 33470 Ylöjärvi
010 279 1838

Porin huoltopiste

Kuriirintie 8, 28430 Pori
010 205 1847

Varkauden huoltopiste

Hasinmäentie 9, 78870 Varkaus
010 524 8015

Riihimäen huoltopiste

Karoliinankatu 15, 11100 Riihimäki
010 524 8018

Hämeenlinnan huoltopiste

Autotehtaantie 6 OVI 25, 13250 Hämeenlinna
010 524 8018

Nurmijärven huoltopiste

Ilvesvuorenkatu 25, 01900 Nurmijärvi
010 524 8018

Turun huoltopiste

Nallitie 5, 21420 Lieto
010 524 8013

Trukkikirjeemme on täynnä tarjouksia ja etuja sinulle

  • Emme jaa osoitettasi kenenkään kanssa. Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.