Lavansiirtovaunut

Lavansiirtotrukki on suunniteltu yksittäisten lavojen siirtoon yhdessä tasossa. Siirtovaunu sopii käytettäväksi sekä lyhyellä että pidemmällä matkalla niin varastoissa, tuotannossa kuin terminaaleissa. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja etsi tarpeisiisi sopiva lavansiirtovaunu!

LAVANSIIRTOTRUKIT – SIIRTOA YHDESSÄ TASOSSA

Lavansiirtovaunu on tarkoitettu tavaroiden ja kuormalavojen siirtoon yhdessä tasossa. Siirtovaunua käytetään esimerkiksi kuormien lastaamisessa ja purkamisessa. Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu tekee kuorman siirrosta kevyttä.

Sopivaa lavansiirtotrukkia valittaessa kannattaa huomioida kuljetettava matka. Siirtovaunuja on saatavilla sekä läpältä ajettavana että perässä käveltävänä. Ajettava malli säästää aikaa ja askelia ja soveltuu näin erinomaisesti pidemmille matkoille. Lyhyemmille kuljetusmatkoille sopii hyvin myös perässä käveltävä lavansiirtotrukki.

Meiltä saat sekä uudet että käytetyt ja täysin huolletut lavansiirtovaunut. Myös keräilijät löytyvät valikoimastamme. Trukkivalmistajat Doosan ja Crown tarjoilevat laatukoneet vaativampaankin työskentelyyn. Ota yhteyttä, niin etsitään käyttöönne sopivin lavansiirtotrukki!

Lavansiirtovaunut

KYSY LISÄTIETOJA MYYJILTÄMME

TRUKKIMYYNTI POHJOIS-SUOMI
Timo Peltola p. 010 279 1835

TRUKKIMYYNTI ETELÄ-SUOMI
Juho-Pekka Peltola p. 010 279 1831

TRUKKIMYYNTI PÄÄKAUPUNKISEUTU
Ahti Hietavirta p. 010 336 4140

TRUKKIVALMISTAJAT

Doosan

Doosan lavansiirtovaunu lyijyakulla

Nostokapasiteetti 1800-2000 kg.

Lue lisää
Doosan lavansiirtovaunu litiumakulla

Nostokapasiteetti 1800-2000 kg.

Lue lisää

Crown

WP-sarja

Nostokapasiteetti 2000 kg

Lue lisää
WT-sarja

Nostokapasiteetti 2500 kg

Lue lisää
RT-sarja

Nostokapasiteetti 2000 kg

Lue lisää
PR-sarja

Nostokapasiteetti 3000 kg

Lue lisää