Keräilijät

Korkea- ja matalakeräilijäilijät on tarkoitettu materiaalin siirtoon ja keräilyyn sekä suuremmissa, että pienemmissä varastoissa, tuotannossa ja terminaaleissa.

 

Matala- vai korkeakeräilijä?

Korkeakeräilijällä voi työskennellä hyvin kapeassa ja korkeassa hyllyvälissä. Korkeakeräilijämme nostavat peräti 17 metriin. Kun käytössäsi on korkeakeräilijä, voit säästää lattiapinta-alassa ja panostaa hyllykorkeuteen. Matalakeräilijöitä käytetään yhden tason keräilyyn ja keskitason keräilijät nostavat 2-3 metriin.

Oikeanlaisilla välineillä tilausten keräilystä säästetään aikaa, resursseja ja koko prosessin tehokkuus paranee. Tutustu tarjontaamme alla olevista logoista.

 

 

TRUKKIVALMISTAJAT

Doosan

Doosan on vuonna 1896 perustettu, jonka kasvu on huipentunut viimeisten kymmenen vuoden aikana. Yritys on sijoittunut maailman neljänneksi parhaimmaksi yritykseksi 40 suurimman yrityksen joukossa (Business Week 2009). Doosan työllistää yli 38 500 työntekijää yli 33 maassa. Doosan on yksi Korean suurimmista yrityksistä yli 21,6 miljardin dollarin vuotuisella liikevaihdolla.

Doosanin trukit ovat tunnettuja luotettavuudesta, ergonomisuudesta, ympäristöystävällisyydestä sekä alhaisista käyttökustannuksista. Uusilla Doosanin koneilla on 2 vuoden tai 2000 h takuu ensin täyttyvän mukaan. Koneille on mahdollista saada jatkotakuu 5 vuotta tai 6000 h ensin täyttyvän mukaan.

LEK-keräilijät

Nostokapasiteetti 2000 kg.

Lue lisää

Crown

Crown on yksi johtavista varastotrukkien valmistajista ja edelläkävijä alalla. Crown-trukit on palkittu moninkertaisesti Design Award -palkinnolla sekä Bronze Award- palkinnolla. Crown panostaa tuotteissaan laadukkuuteen, kustannustehokkuuteen, turvallisuuteen ja lisäpalveluihin.  Pitkällä aikavälillä trukit tuottavat käyttäjälleen arvoa ja  luottamusta miellyttävällä ajoergonomialla ja toimintavarmuudella.

Maailmanlaajuisesti toimivilla 19 tuotantolaitoksella ja yli 500 vähittäiskaupan toimipisteessä 84 maassa Crownilla on laaja maailmanlaajuinen tuotanto-, myynti- ja huoltoverkosto asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi milloin ja missä tahansa.

TSP-sarjan korkeakeräilijä

Nostokorkeus peräti 17 metriä ja nostokapasiteetti max 1500 kg.

Lue lisää
GPC-sarjan matalakeräilijä

Nostokapasiteetti 2700 kg ja nostokorkeus 970 mm.

Lue lisää
MPC-sarjan keräilijä mastolla

Nostokapasiteetti 1200 kg ja nostokorkeus 4300 mm.

Lue lisää
LP-sarjan keskitason keräilijä

Nostokorkeus 2440 mm ja nostokapasiteetti 1000 kg.

Lue lisää
SP-sarjan korkeakeräilijä

Nostokapasiteetti 1250 kg ja nostokorkeus 9600 mm.

Lue lisää
WAV-sarja pienkeräilijä

Nostokorkeus 2995 mm, kuljettaja-alustan nostokapasiteetti 135 kg, tarjottimen kantokyky 90 kg ja kannen kantokyky 115 kg.

Lue lisää

Trukkikirjeemme on täynnä tarjouksia ja etuja sinulle

  • Emme jaa osoitettasi kenenkään kanssa. Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.