Keräilijät

Keräilytrukki on tarkoitettu materiaalin siirtoon ja keräilyyn. Korkeakeräilytrukki ja matalakeräilytrukki keräilevät tavaraa tarpeen mukaan eri korkeuksilta. Keräilijä sopii käytettäväksi niin suuremmissa kuin pienemmissä varastoissa sekä tuotannossa ja terminaaleissa. Katso valikoimamme ja ota yhteyttä!

KERÄILYTRUKKI UUTENA TAI KÄYTETTYNÄ

Keräilytrukit ovat näppäriä koneita tilausten keräilyyn. Oikeanlaisilla välineillä keräilyssä säästetään aikaa ja resursseja. Näin koko prosessin tehokkuus paranee. Tehokas keräilijä on mukava, tukeva ja turvallinen käyttää. Valikoimassamme ovat keräilytrukit laatumerkeiltä Doosan ja Crown. Uusien koneiden lisäksi löydät meiltä myös käytetyt mallit täysin huollettuina. Tutustu tarjontaamme klikkaamalla alla olevista logoista.

 

MATALAKERÄILYTRUKKI VAI KORKEAKERÄILIJÄ?

Korkeakeräilytrukki mahdollistaa työskentelyn hyvin kapeassa ja korkeassa hyllyvälissä. Meiltä saatavat korkeakeräilijät nostavat peräti 17 metriin. Kun käytössäsi on korkeakeräilytrukki, voit säästää lattiapinta-alassa sekä panostaa hyllykorkeuteen.

Matalakeräilytrukki sopii käytettäväksi matalalla, yhden tason keräilyssä. Myös matalakeräilijällä voidaan nostaa erittäin painavia kuormia. Keskitason keräilijät taas ovat kolmas keräilijävaihtoehto. Ne nostavat kuorman 2-3 metriin. Meiltä saat myös muut varastotrukit monipuolisesti. Tutustu vaihtoehtoihin ja soita meille!

 

KYSY LISÄTIETOJA MYYJILTÄMME

TRUKKIMYYNTI POHJOIS-SUOMI
Timo Peltola p. 010 279 1835

TRUKKIMYYNTI ETELÄ-SUOMI
Juho-Pekka Peltola p. 010 279 1831

TRUKKIMYYNTI PÄÄKAUPUNKISEUTU
Ahti Hietavirta p. 010 336 4140

TRUKKIVALMISTAJAT

Doosan

Doosan on vuonna 1896 perustettu, jonka kasvu on huipentunut viimeisten kymmenen vuoden aikana. Yritys on sijoittunut maailman neljänneksi parhaimmaksi yritykseksi 40 suurimman yrityksen joukossa (Business Week 2009). Doosan työllistää yli 38 500 työntekijää yli 33 maassa. Doosan on yksi Korean suurimmista yrityksistä yli 21,6 miljardin dollarin vuotuisella liikevaihdolla.

Doosanin trukit ovat tunnettuja luotettavuudesta, ergonomisuudesta, ympäristöystävällisyydestä sekä alhaisista käyttökustannuksista. Uusilla Doosanin koneilla on 2 vuoden tai 2000 h takuu ensin täyttyvän mukaan. Koneille on mahdollista saada jatkotakuu 5 vuotta tai 6000 h ensin täyttyvän mukaan.

LEK-keräilijät

Nostokapasiteetti 2000 kg.

Lue lisää

Crown

Crown on yksi johtavista varastotrukkien valmistajista ja edelläkävijä alalla. Crown-trukit on palkittu moninkertaisesti Design Award -palkinnolla sekä Bronze Award- palkinnolla. Crown panostaa tuotteissaan laadukkuuteen, kustannustehokkuuteen, turvallisuuteen ja lisäpalveluihin.  Pitkällä aikavälillä trukit tuottavat käyttäjälleen arvoa ja  luottamusta miellyttävällä ajoergonomialla ja toimintavarmuudella.

Maailmanlaajuisesti toimivilla 19 tuotantolaitoksella ja yli 500 vähittäiskaupan toimipisteessä 84 maassa Crownilla on laaja maailmanlaajuinen tuotanto-, myynti- ja huoltoverkosto asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi milloin ja missä tahansa.

TSP-sarjan korkeakeräilijä

Nostokorkeus peräti 17 metriä ja nostokapasiteetti max 1500 kg.

Lue lisää
GPC-sarjan matalakeräilijä

Nostokapasiteetti 2700 kg ja nostokorkeus 970 mm.

Lue lisää
MPC-sarjan keräilijä mastolla

Nostokapasiteetti 1200 kg ja nostokorkeus 4300 mm.

Lue lisää
LP-sarjan keskitason keräilijä

Nostokorkeus 2440 mm ja nostokapasiteetti 1000 kg.

Lue lisää
SP-sarjan korkeakeräilijä

Nostokapasiteetti 1250 kg ja nostokorkeus 9600 mm.

Lue lisää
WAV-sarja pienkeräilijä

Nostokorkeus 2995 mm, kuljettaja-alustan nostokapasiteetti 135 kg, tarjottimen kantokyky 90 kg ja kannen kantokyky 115 kg.

Lue lisää

Trukkikirjeemme on täynnä tarjouksia ja etuja sinulle

  • Emme jaa osoitettasi kenenkään kanssa. Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.