Trukin lisävarusteet | Kaikki lisälaitteet | Suomen Konetalo

Lisälaitteet ja varusteet

Toimitamme trukin lisävarusteet monipuolisesti kaikkiin trukkimerkkeihin. Meiltä löytyy esimerkiksi tarvitsemasi trukin istuin, trukin renkaat, trukkivaaka ja trukkihaarukat. Suomen Konetalolta saat luotettavaa palvelua. Lue lisää alta!

Trukin lisälaitteet ja haarukat sekä trukin renkaat on helppo tilata myös uudesta verkkokaupastamme osoitteesta Trukkikauppa.com. Tutustu Trukkikaupan valikoimaan ja tee tilaus kätevästi netissä!

LISÄVARUSTEET TRUKKIIN NOPEASTI

Suomen Konetalo hoitaa trukin lisälaitteet tarpeidesi mukaan kaikkiin konemerkkeihin ja -tyyppeihin. Palvelumme on luotettavaa, nopeaa ja kustannustehokasta. Mikäli tarvitsemaasi lisälaitetta ei löydy suoraan varastosta, saamme osan yleensä 12-24 tunnin kuluessa tilauksesta laajan toimittajaverkostomme avulla!

Valikoimassamme ovat esimerkiksi trukin penkki kuljettajalle sekä trukkivaaka. Löydät Suomen Konetalolta myös trukin renkaat kaikille trukkimerkeille sekä joustokumi-, että ilmakumirenkaina. Mikäli tarvitset neuvoja esimerkiksi trukin renkaiden valinnassa, autamme sinua mielellämme! Meiltä saa myös esimerkiksi pumppukärryt.

Kun etsinnässä ovat trukkihaarukat tai trukin asetinlaite, käännythän meidän puoleemme. Myös jatkohaarukat kuuluvat valikoimaamme. Tarjoamme trukkihaarukat kaikkiin tarpeisiin aina asiantuntevalla palvelulla. Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse!

LISÄVARUSTEET MYÖS TRUKKIKAUPASTA

Trukkikauppa on Suomen Konetalon ylläpitämä verkkokauppa. Trukkikaupasta saatavilla valikoima erilaisia lisävarusteita trukkeihin. Esimerkiksi asetinlaitteet, trukkihaarukat ja jatkohaarukat. Siirry trukkikauppaan tästä!

KYSY LISÄTIETOJA MYYJILTÄMME

TRUKKIMYYNTI POHJOIS-SUOMI
Timo Peltola p. 010 279 1835

TRUKKIMYYNTI ETELÄ-SUOMI
Juho-Pekka Peltola p. 010 279 1831

TRUKKIMYYNTI PÄÄKAUPUNKISEUTU
Ahti Hietavirta p. 010 336 4140

 

LISÄLAITTEET- JA VARUSTEET KAIKKIIN MERKKEIHIN

Lisävarustepalvelumme kattaa maahantuotujen merkkien lisäksi mm. seuraavat trukkimerkit: ABT Yellowline, Atlet, Ausa, Battioni Bagani, Baumann, Boss, BT, Caterpillar, Cesab, Clark, Climax, Combilift, Daewoo, Dantruck, Fantuzzi, Hangcha, Hyster, Hyundai, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Lancer, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nichiyu-NYK, Nissan, NYK, Rocla, Sinoboom, SumnerSMV, Steinbock, Svetruck, TCM, Terex, Totallifter, Toyota, Unicarrier, Valmet, Yale.

 

KULJETTAJAN ISTUIMET

MSG20- PIENIKOKOINEN, MEKAANINEN ISTUIN

Istuin sopii hyvin koneisiin, joissa on rajallinen istuinkorkeus ja -leveys, kuten teollisuuskoneisiin, pieniin rakennuskoneisiin ja erityisesti työntö- ja haarukkamastotrukkeihin. Saatavana myös kapealla ja korkealla selkänojalla varustettuna. Malleja myös turvakytkimellä ja turvavyöllä.

Lisävarusteet:

 • Käsinojat
 • PVC-pehmusteet
 • Pehmusteet lämmityksellä
 • Asiakirjakotelo
 • Kääntölaite

 

 

PRIMO M MSG65/521- MEKAANINEN, SAKSIJOUSITETTU ISTUIN

Matala trukki-istuin mekaanisella saksijousituksella. Uusi ergonominen muotoilu pehmusteessa antaa hyvän tuen myös peruutettaessa. Ristiselän tuki. Helppokäyttöiset säätökahvat.

Lisävarusteet:

 • Käsinojat
 • Selkänojan jatke
 • Lähetekotelo
 • Turvakytkin
 • PVC-pehmusteet
 • Pehmusteet lämmityksellä
 • Turvavyö
 • Pituusvaakajousitus

PRIMO L MSG756/521 – MATALA ILMAISTUIN

Matala ilmajousitettu trukki-istuin. Uusi ergonominen muotoilu pehmusteessa antaa hyvän tuen myös peruutettaessa. Ristiselän tuki. Helppokäyttöiset säätökahvat.

Lisävarusteet:

 • Käsinojat
 • Selkänojan jatke
 • Lähetekotelo
 • PVC-pehmusteet
 • Pehmusteet lämmityksellä
 • Pituusvaakajousitus

TRUKIN RENKAAT

Toimitamme trukin renkaat ja pyörät kaikenmerkkisiin trukkeihin.  Kauttamme myös renkaiden uritus ja nastoitus.

Saatavilla olevat trukin rengas koot:

4.00-8, 5.00-8, 15x4X-8, 16×6-8, 18×7-8, 140/55-9, 6.00-9, 21×8-9, 6.50-10, 200/50-10, 23×9-10, 7.00-12, 23×10-12, 27×10-12, 250-15, 28×9-15, 28×12, 5-15, 8.25-15, 300-15, 355/65-15, 32X12.1-15, 10.00-20 , 12.00-20

 

SOLIDEAL XTREME -joustokumirengas

Xtreme Kestävyyden ja suoritusarvojen puolesta paras mahdollinen rengas 25 % parempi kulutuskestävyys kuin Magnumilla Alhainen vierintävastus

MAGNUM -joustokumirengas

Keskikastin luotettavin rengas (tehdastilaustuote)

ECOMATIC -joustokumirengas

Vähän kevyempään käyttöön (tehdastilaustuote)

SOLIDEAL XTREME NM GREY -joustokumirengas

Xtreme NM Grey (tahraamaton) Kestävyyden ja käyttävyyden puolesta paras mahdollinen rengas tahraamattomana

SOLIDEAL HAULER LT -ilmakumirengas

Lyömätön kestävyys ja suorituskyky Kylkivahvistettu

SOLIDEAL ED PLUS -ilmakumirengas

Solideal Extra Deep Plus Käyttöikää +25% enemmän kuin perusrenkaalla Kylkivahvistettu Toimitetaan settinä, saatavilla myös tahraamattomana.

SOLIDEAL ECOMATIC -ilmakumirengas

Kestävä perusrengas, entinen Extra Deep Saatavilla myös tahraamattomana

MAXAM MS801 -ilmakumirengas

Asiallinen perusrengas

NOSTO- JA JATKOHAARUKAT

Kauttamme saatavilla kaikkiin lisälaitteisiin sopivat trukkihaarukat (trukkipiikit) joko standardi- tai erikoismitoituksella.

Jatkohaarukoiden varastokokoja löytyy seuraavilla poikkileikkauksilla:

40×100, 40×125, 45×125, 50×125, 50×150 ja 60×150.

Yleisimmät hyötypituudet ovat 2000, 2200, 2400 ja 2500 mm.

MUUT LISÄLAITTEET

Myymme laadukkaita trukkien lisälaitteita. Toimittajina on mm. ELM, BMC, Kyrön Takomo-Helin Oy, Cascade, Arvi Helin Oy, Auramo Oy. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä

Toimitamme trukkeihin kaiken tyyppisiä lisälaitteita mm. haarukoiden sivusiirto – ja asetinlaitteita, pihtilaitteita, pyörittäjiä, henkilönostokoreja jne.