Kylkitrukki ja nelitietrukki| Luotettavasti ammattilaiselta | Suomen Konetalo

Kylkitrukit ja nelitietrukit

Kylkitrukki ja nelitietrukki sopivat monenlaisiin kuljetus- ja lastaustarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat Bulmorin laadukkaat mallit. Kylki- ja nelitietrukkeja on saatavilla sekä sähkö- että polttomoottoreilla.

KYLKITRUKKI ISOMMILLE TAVAROILLE

Kylkitrukki on suunniteltu kuljettamaan ja lastaamaan pitkiä ja raskaita tavaroita, kuten puutavaraa ja putkia. Kylkitrukilla tavaraa kuljetetaan trukin kyljessä pitkittäissuunnassa, jolloin trukilla voidaan liikkua kapeilla käytävillä. Meiltä saa sekä uusia että käytettyjä koneita. Myös muut trukit, kuten vastapainotrukit ja varastotrukit, saa kauttamme. Ota meihin yhteyttä!

 

NELITIETRUKKI JA MONITIETRUKKI

Nelitietrukki mahdollistaa työskentelyn kaikissa suunnissa. Sen kaikki pyörät ovat kääntyviä, joten kulku onnistuu myös sivusuunnassa. Nelitietrukki soveltuu työskentelyyn kapeilla käytävillä, esimerkiksi puutavaran tai lavojen siirtämiseen ja lastaamiseen. Monitietrukki kuljettaa myös erikoisemmat tavarat näppärästi. Myymme myös käytetyt mallit täysin huollettuina kattavan huoltopalvelumme ansiosta. Tutustu ja pyydä tarjous tarvitsemastasi trukista!

 

KYSY LISÄTIETOJA MYYJILTÄMME

TRUKKIMYYNTI POHJOIS-SUOMI
Timo Peltola p. 010 279 1835

TRUKKIMYYNTI ETELÄ-SUOMI
Juho-Pekka Peltola p. 010 279 1831

TRUKKIMYYNTI PÄÄKAUPUNKISEUTU
Ahti Hietavirta p. 010 336 4140

BULMOR

Nelitietrukit

Lue lisää
Kylkitrukit

Lue lisää
Sähkökäyttöiset kylkitrukit

Lue lisää
Kylkitrukit raskaammalla nostokapasiteetilla

Lue lisää