Kaikki trukit

Suomen Konetalo tarjoaa niin uudet kuin käytetyt trukit tunnetuilta merkeiltä. Valikoimastamme löydät trukit suoraan varastosta, ulko- ja sisätiloihin sopivat vastapainotrukit, kätevät varastotrukit sekä kylki- ja nelitietrukit. Maahantuomme Doosanin, Crownin, V. Mariottin, Bomaqin, Ranieron ja Battioni Pagani & CVS Ferrarin trukkeja. Tutustu laatumerkkien vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous!

LAAJA TRUKKIEN VALIKOIMA

Trukkien mallistomme on Suomen monipuolisin. Toimitamme varaosat ja lisälaitteet kaikkiin trukkimerkkeihin. Myös tarvitsemasi trukkiakku on saatavilla kauttamme. Lisäksi trukkimallistostamme tarjoaa ratkaisut sisälogistiikan hallintaan, vastapainotrukit diesel-, kaasu- ja sähkömoottoreilla sekä kylki- ja nelitietrukit.

Maahantuomme Doosanin vastapainotrukkeja, V.Mariottin sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin maastotrukkeja, Ranieron sähkö-, kaasu- ja dieseltrukkeja ja Battioni Paganin kylki- ja nelitietrukkeja. Doosan-trukit on suunniteltu kovaan, pitkäkestoiseen käyttöön ja monivuorotyöhön. Crown tarjoaa ratkaisullaan kustannustehokkuutta ja korkeaa laatua. V.Mariottin sähkötrukit ovat maailman pienimpiä ja myös korkeaa laatua. Nelivetoiset maastotrukit tarjoaa Bomaq. Raniero painottaa toiminnassaan tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja tarjoaa raskaan nostokapasiteetin vastapainotrukkeja. Battioni Pagani valmistaa kylki- ja nelitietrukit kapeille kulkuväylille pitkien ja raskaiden kappaleiden hallintaan. Katso uudet ja käytetyt trukit ja ota meihin yhteyttä!

Trukkivalmistajat

Maahantuomme Doosanin vastapainotrukkeja, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin nelivetoisia maastotrukkeja, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkötrukkeja, Battioni Paganin kylki- ja nelitietrukkeja ja CVS Ferrarin konttikurottajia. Meillä on myös monipuolisesti käytettyjä materiaalinkäsittelylaitteita.

Alla olevista logoista voit tutustua tarkemmin trukkivalmistajan trukkitarjontaan.

Trukkikirjeemme on täynnä tarjouksia ja etuja sinulle

  • Emme jaa osoitettasi kenenkään kanssa. Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.