Kaikki trukit

Maahantuomme Doosanin vastapainotrukkeja, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin nelivetoisia maastotrukkeja, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkö-, kaasu- ja dieseltrukkeja ja Battioni Paganin kylki- ja nelitietrukkeja.

Suomen monipuolisin tuotevalikoima

Mallistomme on Suomen monipuolisin. Toimitamme varaosat ja lisälaitteet kaikkiin trukkimerkkeihin. Lisäksi trukkimallistostamme tarjoaa ratkaisut sisälogistiikan hallintaan, vastapainotrukit diesel-, kaasu- ja sähkömoottoreilla, sekä kylki- ja nelitietrukit.

Maahantuomme Doosanin, Crownin, V. Mariottin, Bomaqin, Ranieron ja Battioni Pagani & CVS Ferrarin trukkeja. Doosan-trukit on suunniteltu kovaan, pitkäkestoiseen käyttöön ja monivuorotyöhön. Crown tarjoaa ratkaisullaan kustannustehokkuutta ja korkeaa laatua. V.Mariottin sähkötrukit ovat maailman pienimpiä ja myös korkeaa laatua. Nelivetoiset maastotrukit tarjoaa Bomaq. Raniero painottaa toiminnassaan tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja tarjoaa raskaan nostokapasiteetin vastapainotrukkeja. Battioni Pagani valmistaa kylki- ja nelitietrukit kapeille kulkuväylille pitkien ja raskaiden kappaleiden hallintaan.

 

 

Lisälaitteet

Kauttamme on saatavilla erilaisia lisälaitteita esimerkiksi jatkohaarukoita tai muita erilaisia vaihtoehtoja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Varustelemme koneet juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Lisätiedot
Trukkiakut

Kauttamme trukkiakut kaikkiin trukkimerkkeihin nopeasti, luotettavasti ja tarvittaessa paikalleen asennettuna.

Lisätiedot
Varastotrukit

Kattava varastotrukkien valikoimamme tarjoaa kustannustehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia ratkaisuja varastojen, terminaalien ja tuotannon materiaalinkäsittelyyn.

Lisätiedot

Trukkivalmistajat

Maahantuomme Doosanin vastapainotrukkeja, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin nelivetoisia maastotrukkeja, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkötrukkeja, Battioni Paganin kylki- ja nelitietrukkeja ja CVS Ferrarin konttikurottajia. Meillä on myös monipuolisesti käytettyjä materiaalinkäsittelylaitteita.

Alla olevista logoista voit tutustua tarkemmin trukkivalmistajan trukkitarjontaan.

Heti varastosta

7500 € +alv

Daewoo D 30 S III

Käyttövoima

Diesel

Käyttötunnit

10653 h

Nostokyky

3000 kg

Vuosimalli

2002

Lisätiedot

19900 € +alv

Doosan D25 G PLUS

Käyttövoima

Diesel

Nostokyky

2500 kg

Vuosimalli

2019

Maston tyyppi

Triplex

Lisälaitteet

Kolmas venttiili, Neljäs venttiili

Lisätiedot

Kysy hintaa

Doosan B25X-7 RENT109

Käyttövoima

Sähkö

Nostokyky

2500 kg

Vuosimalli

2019

Maston tyyppi

Triplex

Lisälaitteet

Varaaja, Kolmas venttiili, Neljäs venttiili

Lisätiedot

Trukkikirjeemme on täynnä tarjouksia ja etuja sinulle

  • Emme jaa osoitettasi kenenkään kanssa. Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.