Kaikki trukit

Maahantuomme Doosanin vastapainotrukkeja, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin nelivetoisia maastotrukkeja, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkö-, kaasu- ja dieseltrukkeja ja Battioni Paganin kylki- ja nelitietrukkeja.

Suomen monipuolisin tuotevalikoima

Mallistomme on Suomen monipuolisin. Toimitamme varaosat ja lisälaitteet kaikkiin trukkimerkkeihin. Lisäksi trukkimallistostamme tarjoaa ratkaisut sisälogistiikan hallintaan, vastapainotrukit diesel-, kaasu- ja sähkömoottoreilla, sekä kylki- ja nelitietrukit.

Maahantuomme Doosanin, Crownin, V. Mariottin, Bomaqin, Ranieron ja Battioni Pagani & CVS Ferrarin trukkeja. Doosan-trukit on suunniteltu kovaan, pitkäkestoiseen käyttöön ja monivuorotyöhön. Crown tarjoaa ratkaisullaan kustannustehokkuutta ja korkeaa laatua. V.Mariottin sähkötrukit ovat maailman pienimpiä ja myös korkeaa laatua. Nelivetoiset maastotrukit tarjoaa Bomaq. Raniero painottaa toiminnassaan tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja tarjoaa raskaan nostokapasiteetin vastapainotrukkeja. Battioni Pagani valmistaa kylki- ja nelitietrukit kapeille kulkuväylille pitkien ja raskaiden kappaleiden hallintaan.

 

 

Trukkivalmistajat

Maahantuomme Doosanin vastapainotrukkeja, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin nelivetoisia maastotrukkeja, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkötrukkeja, Battioni Paganin kylki- ja nelitietrukkeja ja CVS Ferrarin konttikurottajia. Meillä on myös monipuolisesti käytettyjä materiaalinkäsittelylaitteita.

Alla olevista logoista voit tutustua tarkemmin trukkivalmistajan trukkitarjontaan.

Heti varastosta

Trukkikirjeemme on täynnä tarjouksia ja etuja sinulle

  • Emme jaa osoitettasi kenenkään kanssa. Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.