Kaikki

Maahantuomme Doosanin perinteisiä vastapainotrukkeja, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin nelivetoisia maastotrukkeja, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkö- ja dieseltrukkeja ja Battioni Paganin kylki- ja nelitietrukkeja.

Tarkenna hakua

Uusia koneita on saatavilla heti suoraan varastosta sekä tehdastilauksena. Tehdastilaukset voidaan räätälöidä tarpeen mukaan palvelemaan käyttötarkoitusta. Tehdastilausten toimitusajat vaihtelevat trukkivalmistajan mukaan.

Kaikkiin uusiin koneisiin on saatavilla rahoitus. Yhdessä myyjän kanssa voitte sopia rahoituksen muodosta. Vaihtoehtoja ovat rahoitusleasing, käyttövuokraleasing ja huoltoleasing. Käyttövuokraleasing-rahoitukseen sisältää täyden ylläpidon ja huoltoleasing määräaikaishuollot.

Varastostamme löytyy monipuolisesti käytettyjä materiaalinkäsittelylaitteita erilaisiin käyttötarpeisiin. Tarkastamme, huollamme ja kunnostamme käytetyt koneet ennen myyntiä, joten koneet ovat heti käyttövalmiita. Kysy lisätietoja myyjiltämme.