Uudet ja käytetyt dieseltrukit | Trukit varastosta | Suomen Konetalo

Dieseltrukit

Suomen Konetalosta saat käytetyt dieseltrukit huollettuina. Kattava valikoimamme sisältää dieseltrukit kaikilta merkeiltä. Trukit ovat kunto- ja työturvallisuustarkistettuja. Myymme myös uusia koneita. Tutustu ja löydä tarvitsemasi dieseltrukki! Valikoimaamme kuuluvat myös lisälaitteet ja lisävarusteet kaikille trukkimerkeille. Kysy lisää!

39900 € +alv

Hubtex DQ 45 D

Käyttövoima

Diesel

Käyttötunnit

2100 h

Nostokyky

4500 kg

Vuosimalli

2013

Maston tyyppi

Triplex/vapaa nosto

Lisätiedot
Tarkenna hakua

KÄYTETYT DIESELTRUKIT

Käytetyt dieseltrukit ovat saatavilla varastostamme monipuolisesti. Tarjoamamme trukit ovat tunnettujen merkkien laatukoneita. Jokainen dieseltrukki on asianmukaisesti huollettu. Valikoimastamme löydät myös käytetyt kaasutrukit sekä käytetyt sähkötrukit.

Tarkastamme ja kunnostamme käytetyt dieseltrukit ennen myyntiä. Myös käytetyn koneen varustelu tarpeen mukaan on mahdollista. Asiantunteva ja luotettava trukkimyyntimme on apunanne. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

 

UUSI DIESELTRUKKI RÄÄTÄLÖITYNÄ

Meiltä on mahdollista tilata myös toiveidenne mukainen uusi dieseltrukki. Edustamme useita tunnettuja trukkimerkkejä. Uudet dieseltrukit räätälöidään aina tarpeen mukaan palvelemaan sekä käyttötarkoitusta että haluttua mukavuusastetta. Toimitusajat vaihtelevat trukkivalmistajan mukaan.

Uusi dieseltrukki on mahdollista hankkia rahoituksella. Rahoitusmuotoja ovat rahoitusleasing, käyttövuokra ja huoltoleasing. Käyttövuokra sisältää huollot ja korjaukset (huom. vain normaalin kulumisen mukaan) ja huoltoleasing määräaikaishuollot.

 

KYSY LISÄTIETOJA MYYJILTÄMME

TRUKKIMYYNTI POHJOIS-SUOMI
Timo Peltola p. 010 279 1835

TRUKKIMYYNTI ETELÄ-SUOMI
Juho-Pekka Peltola p. 010 279 1831

TRUKKIMYYNTI PÄÄKAUPUNKISEUTU
Ahti Hietavirta p. 010 336 4140