Tietoa meistä - Suomen Konetalo

Tietoa meistä

Suomen Konetalo Oy on koko Suomen alueella toimiva trukkien maahantuonnin, myynnin ja huollon ammattilainen.

Meille luotettavuus merkitsee varmuutta, täsmällisyyttä, asiantuntemusta ja palvelualttiutta. Tavoitteenamme on, että asiakas tavoittaa meidät aina ja luottaa palveluumme ja osaamiseemme. Palvelulupauksemme on pyrkiä hoitamaan vikatilanteet vuorokauden sisällä.

Suomen konetalo luotettavuus

Meille joustavuus tarkoittaa kykyä löytää ratkaisu mihin tahansa ongelmaan tai tarpeeseen. Laajan yhteistyökummaniverkoston avulla pystymme nopeasti vastaamaan kaikkiin tilanteisiin tai tarpeisiin. Meillä on myös Suomen monipuolisin tuotevalikoima erilaisiin materiaalinkäsittelyn tarpeisiin.

Kumppanuuden tärkeys toiminnassa

Laatu merkitsee meille sitä, että palvelumme on varmaa, osaavaa, oikea-aikaista ja erityisesti sitä, että asiakas on siihen tyytyväinen. Periaatteenamme on, että toimintamme on kestävää, vastuullista, kannattavaa ja, että toimintamme kehittyy jatkuvasti eteenpäin. Laatu merkitsee meille myös tyytyväisyyttä henkilöstön keskuudessa.

Laadun merkitys Suomen Konetalolle

Suomen Konetalolle on myönnetty HSEQ-sertifikaatti. Ylläpitääksemme sertifikaatin edellyttämää tasoa kannamme toiminnassamme yhdessä vastuun, huolehdimme jokaisen työturvallisuudesta, työkyvykkyydestä ja hyvinvoinnista sekä ympäristöstä. Nämä ovat tärkeimmät painopistealueemme toiminnassamme ja niitä haluamme vaalia.

Terveys (H)

Tavoitteenamme on ylläpitää henkilöstön työtyytyväisyyttä, hyvinvointia ja terveyttä sekä ennaltaehkäistä työtapaturmia ja mahdollisia ammattitauteja. Hyvinvoiva henkilöstö jaksaa työssään paremmin ja samalla virheiden määrä vähenee. Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja pitämään huolta terveydestään ja panostamme avoimeen työilmapiiriin. Työsuhde-etuina tarjoamme henkilöstöllemme liikuntaseteleitä sekä kaikenkattavan terveysvakuutuksen.

Turvallisuus (S)

Yksi tärkeimmistä periaatteistamme on turvallinen työympäristö ja työturvallisuudesta huolehtiminen. Tavoitteenamme on nolla tapaturmaa. Huolehdimme uusien ja vanhojen työntekijöiden kouluttamisesta, perehdyttämisestä ja ohjeistamme käyttämään asianmukaisia työvarusteita työvaiheesta riippuen. Meille on tärkeää pitää henkilöstö jatkuvasti tietoisena turvallisuusohjeista ja valvoa niiden noudattamista.

Olemme sisällyttäneet palveluprosesseihin myös asiakkaan työturvallisuudesta huolehtimisen perehdyttämällä ja kouluttamalla koneiden käyttöön. Koneen käyttökoulutuksella turvaamme, että asiakas on tietoinen koneen turvallisesta ja asianmukaisesta käytöstä. Lisäksi teemme aina huoltojen yhteydessä kuntotarkastuksen, jolla varmistamme koneen turvallisen käytön.

Ympäristö (E)

Haluamme toimia vastuullisesti kaikissa ympäristöön liittyvissä asioissa. Kierrätämme kaikki jätteet parhaalla mahdollisella ja kestävällä tavalla, olemme ohjeistaneet henkilöstöä jätteiden kierrätyksessä sekä ongelmatilanteissa. Organisaatiomme on laatinut ohjeet energiansäästöstä ja ympäristönsuojelusta, ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme näissä eteenpäin.

Laatu (Q)

Laadukkaat palveluprosessit ja tuotteet ovat tärkein periaatteemme toiminnassamme ja toivomme niiden johtavan asiakastyytyväisyyteen, pysyviin työ- ja asiakassuhteisiin sekä oman yrityksemme, että asiakkaidemme kannattavaan toimintaan. Suomen Konetalo Oy:n etuja on nopea ja täsmällinen toimitusaika, asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen sekä sopimusehtojen noudattaminen.

Tavoitteenamme olla yksi maamme laadukkaimmista ja turvallisimmista trukkipalveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Asiakas on tärkein prioriteetti, jonka tulee nähdä meidät turvallisena, luotettavana ja varmana pitkäaikaisena yhteistyökumppanina.

Hyvän laadun takaamiseksi arvioimme toimittajat säännöllisesti, että myös he toimivat HSEQ-laatu standardin mukaisesti laatu-, työturvallisuus-, ympäristövastuuasioissa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme laadun varmistamiseksi.

Tietoa meistä

Tarjoamme laajat, monipuoliset ja kokonaisvaltaiset ratkaisut erilaisten ja eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Asiakaslähtöisenä yrityksenä olemme aina tavoitettavissa, nopeasti saatavilla ja valmiina palvelemaan asiakasta.

Meidän tarinamme

1995

Konehuolto aloitettiin

Konehuolto Rauno Sarkkinen Oy perustettiin.

2011

Aloimme yrittäjiksi

Juho-Pekka ja Timo ostivat yhden hengen trukkihuoltoyrityksen, Konehuolto Rauno Sarkkisen.

Ensimmäinen työntekijä

2011 vuoden loppu puolella palkattiin ensimmäinen työntekijä trukkimekaanikoksi.

2012

Rekrytoitiin kaksi työntekijää lisää

Trukkihuolto kannatti, töiden määrä kasvoi ja saimme palkata kaksi trukkimekaanikkoa lisää.

2013

Aloitimme konemyynnin

Liiketoimintamme laajeni Hyundai-trukkien, nostimien ja maanrakennuskoneiden myyntiin.

2014

Doosan-trukkien maahantuontisopimus

Saimme Doosan-trukkien maahantuontisopimuksen ja samalla luovuimme, Hyundai-trukkien myynnistä.

2015

Jälleenmyyntisopimus

Solmimme ensimmäisen Doosanin jälleenmyyntisopimuksen.

Uudet toimipisteet

Laajensimme toimintaa Oulusta myös Tampereelle ja Kokkolaan.

Maanrakennuskoneiden myynti loppui

Päätimme lopettaa maanrakennuskoneiden myynnin.

2016

V. Mariotti-maahantuontisopimus
Battioni & Pagani/ CVS Ferrari maahantuontisopimus

2017

Uudet toimitilat Ouluun

Muutimme uusiin toimitiloihin Oulun Ruskoon.

HSEQ-standardi

Meille myönnettiin HSEQ-standardi.

2018

Crown maahantuontisopimus

Saimme Crownin maahantuontisopimuksen.

2019

Liiketoiminta laajeni Poriin

Liiketoimintamme laajeni, kun ostimme Trukkihuolto Kalen liiketoiminnan huhtikuussa.

Bomaqin ja Ranieron maahantuontisopimukset

Kesällä 2019 vierailimme Italiassa ja Espanjassa ja solmimme maahantuontisopimukset Ranieron ja Bomaqin kanssa.

2020

Suomen Konetalon ja A-Trukkien fuusio

1.5.2020 liiketoiminta laajeni fuusion myötä, kun A-Trukit Oy sulautui Suomen Konetaloon. Fuusion myötä toimipisteemme sijaitsevat myös Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Varkaudessa.

Toimipiste Turkuun

Aloitimme toukokuussa 2020 toiminnan omalla toimipisteellä Turussa.

HSEQ-sertifikaatin päivitys

Päivitimme HSEQ-sertifikaatin syksyllä 2020.

Meihin liittyviä juttuja

Suomen Konetalo ja Katveturva aloittivat yhteistyön

Aiheet: Suomen Konetalo

Suomen Konetalo ja Katveturva ovat tehneet sopimuksen työturvallisuutta parantavien turvaratkaisujen tarjoamiseksi Suomen Konetalon asiakkaille. ”Tarjoamme yhdessä trukkiasiakkaille...

A-Trukit Oy on nyt Suomen Konetalo Oy

Aiheet: Suomen Konetalo

Tiedote 6.5.2020 A-Trukit on nyt Suomen Konetalo Oy Suomen Konetalon ja A-Trukkien fuusio on tullut voimaan 1.5.2020. Tarjoamme nyt huolto- ja varaosapalvelut, renkaat, akut, uudet ja käytetyt...

Trukin tarkistusohje ennen ajoa

Aiheet: Suomen Konetalo

Tässä jutussa kerromme ohjeet rutiinitarkastukseen, jolla ennaltaehkäistään suurempien vikojen syntyä ja huomataan puutteet ajoissa. Trukki kannattaa tarkistaa aina ennen työskentelyn...

Trukkikirjeemme on täynnä tarjouksia ja etuja sinulle

  • Emme jaa osoitettasi kenenkään kanssa. Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.