Huoltotarjouslomake

Koneen tiedot


Huolto

Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset trukit ja jäänhoitokoneet. Käytössämme on hyvin varustellut huoltoautot ja omat korjaamotilat pesuhalleineen Oulussa, Kokkolassa ja Tampereella. Lisäksi meillä ammattitaitoiset sopimushuoltopisteet Porissa, Kaarinasta, Nurmijärjellä ja Kajaanissa.

Huollamme ja korjaamme koneet asiakkaan luona tai korjaamollamme asiakkaan tarpeen mukaan. Koneiden kiireelliset vikatapaukset pyrimme hoitamaan aina saman päivän aikana. Yksittäisten huoltojen ja korjausten lisäksi kauttamme saa jopa kaiken kattavan ylläpitosopimuksen yrityksen koko konekalustolle. Kauttamme varaosat ja lisävarusteet kaikkiin konemerkkeihin ja -tyyppeihin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Mikäli tarvittavaa osaa ei löydy meiltä suoraan hyllystä, niin laajan toimittajaverkoston avulla saamme osat yleensä 24 tunnin kuluessa tilauksesta.

Mikäli ajotuntimäärä on vähäinen max. 500 h/v niin suosittelemme trukin vuosihuoltoa.

Trukin vuosihuolto on ajotuntimäärään perustuva huolto, joka yleensä suoritetaan vuoden tai huolto-ohjelmassa määritellyn ajotuntimäärän mukaan. Trukin vuosihuolto sisältää työturvallisuustarkistuksen, ja koneen huolto-ohjelman mukaiset huoltotoimenpiteet.

Laaja vuosihuolto on ajotuntimäärään perustuva huolto, joka yleensä suoritetaan vuoden tai huolto-ohjelmassa määritellyn ajotuntimäärän mukaan kuten trukin vuosihuoltokin. Sisällöltään laajavuosihuolto on vuosihuoltoa laajempi ja siinä vaihdetaan koneen vaihteisto- ja peräöljyt ja suodattimet.

Laaja vuosihuolto + on ajotuntimäärään perustuva huolto, joka yleensä suoritetaan vuoden tai huolto-ohjelmassa määritellyn ajotuntimäärän mukaan kuten trukin laaja vuosihuoltokin. Sisällöltään laajavuosihuolto + on laajaa vuosihuoltoa vielä laajempi ja siinä vaihdetaan koneen kaikki öljyt ja suodattimet.

Vuosihuoltopakettimme sisältävät matkakulut 10 km säteellä lähimmästä toimipisteestämme Tampere, Kokkola, Oulu

Lisää tietoa eri huoltotoimenpiteistä linkeistä.

Diesel-trukit
Kaasutrukit            
Sähkötrukit

Teemme myös pelkän työturvallisuustarkastuksen alk. hintaan 60 € alv 0 % (ei sis. matkakuluja)

Huolto- ja varaosapalvelumme kattaa Doosanin lisäksi mm. seuraavat trukkimerkit: ABT Yellowline, Atlet, Ausa, Battioni Bagani, Baumann, Boss, BT, Caterpillar, Cesab, Clark, Climax, Combilift, Daewoo, Dantruck, Fantuzzi, Hangcha, Hyster, Hyundai, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Lancer, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nichiyu-NYK, Nissan, NYK, Rocla, Sinoboom, SumnerSMV, Steinbock, Svetruck, TCM, Terex, Totallifter, Toyota, Unicarrier, Valmet, Yale.