”Hetken aikaa siinä juteltiin ja sovittiin treffit tuohon Tiiriön ABC:lle” - Suomen Konetalo

”Hetken aikaa siinä juteltiin ja sovittiin treffit tuohon Tiiriön ABC:lle”

Korjaamopäällikön Mikko Rajamäen ura Suomen Konetalolla alkoi Facebook ilmoituksen kautta. ”Facebookissa oli ilmoitus, olisiko sinusta trukkimekaanikoksi. Mietiskelin siinä, että 25 vuoden kokemuksella olisikohan minusta siihen ja ajattelin koittaa. Sain täydet viisi pistettä siitä kysymyksestä.”

Pian Mikkoon otti yhteyttä silloinen huoltopäällikkö täytetyn kyselyn pohjalta. ”Hetken aikaa siinä juteltiin ja sovittiin treffit tuohon Tiiriön ABC:lle”

Pian Mikon ura Suomen Konetalolla alkoi Riihimäellä työhön osallistuvana työnjohtajana. Siitä ei mennytkään kuin pari kuukautta, kun ensimmäinen ylennys tapahtui. ”Sitä pestiä ei kestänyt kauaa, kun työnimikkeeksi tulikin korjaamopäällikkö”.

Mikko on pääsääntöisen työnsä, trukkien huoltamisen ja korjaamisen lisäksi ehtinyt tehdä myös muuta. ”Tässä on työpöydät koottu ja yksi keittiönpöytä koottu ja pihoja lakaistu”.

Tällä hetkellä Mikon kanssa toimii kaksi mekaanikkoa Riihimäellä ja kaksi Hämeenlinnassa. Mikon mukaan Suomen Konetalo on työnantajana luotettava ja todella vapaa työympäristö. Työntekijät ovat mukavia ja jokainen saa vapaasti olla oma itsensä.

” Me olemme yksi iso perhe, aina toimitusjohtajaa myöten.”

Kiinnostuitko? Hae meille töihin